Over dr. Anne-Marie Stoel

“Tijdens de consultatie voorzie ik de nodige tijd om rustig al uw vragen te beantwoorden. Ik garandeer u als patiënt een persoonlijke aanpak met focus op uw noden: voor, tijdens én na de ingreep.”

Dr. Anne-Marie Stoel
Dr. Anne-Marie Stoel actief als plastisch chirurg

Een persoonlijke aanpak,
een natuurlijk resultaat

U kan bij Dr. Stoel terecht voor een breed aanbod aan behandelingen uit de plastische, esthetische en reconstructieve heelkunde. 

Opleiding

Na haar middelbare studies aan het Sint-Jozefcollege Turnhout startte Dr. Anne-Marie Stoel in 2000 haar opleiding aan de KU Leuven waar ze in 2007 promoveerde als arts met grootste onderscheiding. Voor haar opleiding algemene heelkunde trok ze terug naar de Kempen waar ze ervaring opdeed aan het AZ Turnhout.

Tijdens haar verdere opleiding tot plastisch chirurg bekwaamde ze zich in de diverse aspecten van de plastische, esthetische en reconstructieve heelkunde, en dit aan het AZ Groeninge, het UZ Leuven en het UZ Brussel.

Professioneel

In 2014 beëindigde Dr. Anne-Marie Stoel haar opleiding en werd ze fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum.

Na haar opleiding heeft ze zich nog verder bekwaamd in de esthetische chirurgie van het aangezicht via een fellowship aan het vermaarde Coupurecentrum te Gent bij dokters Tonnard en Verpaele.

Dr. Anne-Marie Stoel is als lid van de “Royal Belgian Society for Plastic Surgery” voltijds actief als plastisch chirurg. Ze was eerst 7 jaar aan het werk in het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart te Leuven.

De roep naar de Kempen bleef echter sterk, en in 2022 begon ze als plastisch chirurg in het Algemeen Ziekenhuis te Herentals. Sinds juni 2022 is ze daar diensthoofd plastische, esthetische en reconstructieve heelkunde.

Vanaf eind april 2024 kan u bij haar ook terecht voor privé-consultaties en dit in haar privé-praktijk te Lille (Poederlee).

Voor het maken van een afspraak klikt u hier